Kış Mevsimine Yakışan Kadın Kokuları Önerileri - Sansiro Perfume - Mükemmel Kokunuzu Keşfedin
TR
Kokunla Dokun
Blog
Kış Mevsimine Yakışan Kadın Kokuları Önerileri
24.02.2023 / 03:27

“Kokuların da mevsimi olur mu?” diyenler için cevabımız “evet.” Nasıl ki giysi tercihlerimiz mevsimden mevsime değişkenlik gösteriyorsa, aslında kullanacağımız parfümde de bu detaya dikkat etmemiz gerekir.  Peki ama neden? Kış mevsiminde kokular daha kolay ve hızlı bir şekilde dağıldığından, soğuk aylarda kullanılan parfümün kalıcılığı sıcak aylara kıyasla daha kısa vadelidir. Bu nedenle, kışın yaz aylarında sıklıkla tercih edilen hafif kokular yerine, ağır ve oriental esansları olan kokuları tercih etmek kalıcılığı arttırmak bakımından daha doğru bir tercih olacaktır.  

Sıcak ve taze baharat, tarçın, amber, vanilya, misk ve odunsu notaların birleşimiyle harmanlanan kokular kış mevsiminin olmazsa olmaz kokularıdır. İşte, söz konusu notaları tek bir şişede toplayan kadın kokularını derlediğimiz listemiz sizlerle: 

  1. PRINCESS

Kış mevsimine yakışan kadın kokuları üzerine derlediğimiz listemizde ilk sırada Princess yer alıyor. Oriental koku grubunda yer alan Princess, kış mevsiminde de kokusuyla büyülemek isteyen güçlü kadınların ruhlarını yansıtıyor. Vanilya ve odunsu akorların; yasemin, ambergis ve yeşil mandalina gibi huzur verici notalarıyla birleştiği bu parfüm ile tüm gözler üzerinizde olacak!    

  1. BURNING NIGHT

Sıradaki parfümümüz, oriental koku grubunun bir diğer gözbebeği Burning Night. Odunsu, hayvansal ve taze baharatların dayanılmaz cazibesine eşlik eden; sedir, amberwood, ambergris ve yasemin notalarıyla dile gelmeyen duygularınız açığa çıkacak. Burning Night, modern ve çekici yönünü kokusuna taşımak isteyenler için doğru tercih!

 

  1. BURNING LOVE

Vanilya, odunsu, kehribar ve deniz akorlarıyla ön plana çıkan Burning Love, kış mevsiminde rahatlıkla kullanabileceğiniz bir diğer doğru tercih olacaktır. Vanilya, yasemin, sandal ağacı, yeşil mandalina gibi yoğun notalarıyla aşkın dayanılmaz büyüsünü temsil eden parfüm, tüm duygularını ortaya çıkaracak.     

  1. ERBA/ Unisex

Kalıcı ve yoğun kokusuyla ön plana çıkan Erba, kış mevsimine yakışan oriental kokulardan bir diğeri. Pudramsı ve hayvansal akorların birleşimiyle zarif ve çekici yönünüzü yansıtacak olan bu parfüm; narenciye ve ona eşlik eden amber ve beyaz misk notalarıyla eşsiz bir deneyim sunacak.    

 

  1. ANGEL

Listemizin sonunda, narin ve bir o kadar da göz alıcı kadınların adeta temsili olan Angel yer alıyor.  Floral koku grubunda yer alan parfüm, içinde bulunan yoğun ve sıcak baharat notaları sayesinde kalıcılığı üst seviyeye taşıyor. Baharat notalarına eşlik eden elma, biber ve odunsu aromalarıyla Angel, baş döndürücü aşkların kapılarını aralıyor.

 

 

Sansiro Perfume sağlanan hizmetlerin iyileştirilmesi ve web sitesinde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanır.
close