Sansiro Bayilik Hakkında Bilmeniz Gerekenler - Sansiro Perfume - Mükemmel Kokunuzu Keşfedin
TR
Kokunla Dokun
Blog
Sansiro Bayilik Hakkında Bilmeniz Gerekenler
09.08.2023 / 10:32

Günümüzün yükselen sektörleri arasında parfüm, başta gelen sektörler arasında yer alıyor. Sizler de parfüm sektörünün lider markaları arasında yer alan Sansiro ile sektöre adım atabilir ve %100 kârlılık getiren kazançlar elde edebilirsiniz.

İşte, bu yazımızda, sizler tarafından merak edilen bir soruyu ele alıyoruz: Sansiro’dan franchising (bayilik) nasıl alabilirim? 

Sorunuza yanıt vermeden önce, franchisingi tanıtmakla işe başlayalım.  

Franchising Nedir?

Franchising kısaca; markanın hak sahibinin, belli koşulları içeren bir sözleşme çerçevesinde bağımsız yatırımcılara sistemini ve markasını kullandırmasına dayalı olarak gerçekleşen pazarlama sisteminin adıdır.

Bir nevi “bayilik” anlamına gelen franchising anlaşması sonucunda bayiler, anlaştıkları firmanın isim ve ürün satma haklarına sahip olur. Sansiro adını taşımak ve orijinal Sansiro ürünlerinin satışını yapmak için, Sansiro franchising almalı ve böylelikle ailemize katılmalısınız.

Peki, Sansiro bayilik için neler gereklidir? 

1. Adım: Bayilik için Yer Seçimi

Açmayı düşündüğünüz mağazanın yer alacağı bölgenin nüfus yoğunluğu ve satış potansiyeli önemli kriterler arasında yer alıyor. Bu nedenle tercihinizi; köşe dükkân, yaya trafiği yoğun olan caddelerden veya AVM içindeki dükkanlardan yana kullanmanız doğru olacaktır.
 
2.Adım: Mağaza Konsepti

Mağaza tercihinizi yaptıktan sonra ikinci adım, mağaza konsepti. Bu noktada, ilgili görseller ve formatlar ekibimiz tarafından sizlerle paylaşılır. Verilen konsepte uygun olarak mazağınızı düzenlersiniz. Gerekli olan dekorasyonların masrafları bayii tarafından karşılanmaktadır.

 
3. Adım: Sansiro Mağaza Maliyeti

Mağaza maliyetleri, tercih edilen mağazanın büyüklüğüne (m2), ürün bedeline, mağaza konsept düzenlemesine göre değişkenlik göstermektedir.  

 Son Olarak

Sansiro Perfume olarak bizler franchise ortaklarımızla beraber, markamızı daha geniş bir kitleye yaymayı amaçlıyoruz. Eğer sizler de Sansiro Ailesi’nin bir parçası olmak ister ve bayilik almak isterseniz, başvurularınızı bayilik.sansiro.com.tr adresinde yer alan “başvuru formu” butonuna tıklayarak gerçekleştirebilirsiniz.

Sansiro Perfume sağlanan hizmetlerin iyileştirilmesi ve web sitesinde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanır.
close