İlkbahar ve Yaz Mevsimine Yakışan Kadın Kokuları - Sansiro Perfume - Mükemmel Kokunuzu Keşfedin
TR
Kokunla Dokun
Blog
İlkbahar ve Yaz Mevsimine Yakışan Kadın Kokuları
18.04.2023 / 02:33

Önceki yazılarımızda “Kış Mevsime Yakışan Kadın Kokuları” başlığına yer vermiştik. Malum, bahar geldi. Yaz ise kapıda! Hal böyle olunca, ilkbahar ve yaz mevsimine yakışan kadın kokularının neler olduğunu ele almaya karar verdik ve sizler için bir liste derledik.

Listemize geçmeden önce, hemen belirtelim: Birçok parfüm uzmanı bahar ayları ve yaz mevsimine en yakışan kokuların neler olduğu noktasında hemfikir. Bu kokulara baktığımızda; narenciye, meyve, okyanus ve hafif çiçek gibi kokuların ön plana çıktığını görüyoruz. 

“Neden?” diye merak edecek olursanız, yanıtımız çok basit: Havaların ısınmasıyla beraber baskın ve ağır notalar içeren kokular sizleri ve çevrenizdekileri yorabileceğinden dolayı, daha taze notaları tercih etmeniz doğru bir seçim olacaktır. Gelin, şimdi taze notalar içeren birbirinden kalıcı ve kaliteli kokulara yer verdiğimiz listemize göz atalım.

  1. White Pearl Kadın Parfüm

 Listemizin ilk sırasında, floral koku grubunun öne çıkan parfümlerinden White Pearl yer alıyor. İçerdiği çiçek, su, narenciye, gül akorlarıyla kokuya ferahlık katan White Pearl; odunsu ve taze baharat akorlarıyla kalıcılığı sağlıyor. Bu akorları nar, kehribar ve manolya gibi notalarla da destekleyip bahar ve yaz ayları için hafif fakat etkili bir koku örneği teşkil ediyor. İşte, White Pearl kendinden emin ve dinamik yapısını ruhuna taşımak isteyen kadınların tek tercihi!

  1. Burning Sunset

İkinci sırada eşsiz kokusuyla iz bırakmak isteyen kadınların tercihi Burning Sunset yer alıyor. Günlük kullanıma uygun olmasının yanı sıra, gece şıklığı için de ideal bir tercih olan Burning Sunset’in portakal çiçeği, bergamot, sümbülteber ve beyaz misk gibi notalarıyla baharın ve güneşli günlerin tadını çıkaracaksınız!

  1. K- 121 Kadın Parfüm

“Özgürlük ve zarafetten ödün vermem.” diyorsan, K-121 tam sana göre! Narenciye, tatlı, vanilya ve çiçeksi akorların; İtalyan ve acı portakal, bal ve yasemin notalarıyla muhteşem uyumundan doğan K-121’in kalıcı kokusuyla tüm dikkat üzerinde olacak.  

  1. K-257 Kadın Parfüm

İlkbahar ve yaz aylarında tercih edebileceğiniz kokulardan bir diğeri, beyaz çiçek ve sümbülteber akorlarıyla öne çıkan K-257. Alt notasını Rangoon sarmaşıktan, üst notasını yaseminden alan K-257 eğlenceli ve unutulmaz yaz günlerinin vazgeçilmezi olmaya aday!

  1. Ivy Kadın Parfüm

Listemizin sonunda, yine sizler için etkili ve kalıcı kokusuyla ön plana çıkan Ivy yer alıyor. Ivy de tıpkı bir önceki parfümlerimiz gibi floral koku grubunda yer alan parfümler arasında. Mignonette, mandalina, misk, nektarin gibi notaları tek şişede buluşturan Ivy’e bir şans verin ve gün boyu canlılığı yakalayın! 

 

Sansiro Perfume sağlanan hizmetlerin iyileştirilmesi ve web sitesinde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanır.
close