Kadınlar Günü’ne Özel Hediye Fikirleri - Sansiro Perfume - Mükemmel Kokunuzu Keşfedin
TR
Kokunla Dokun
Blog
Kadınlar Günü’ne Özel Hediye Fikirleri
03.03.2023 / 05:37

“Mart ayı” denilince, şüphesiz akıllara ayın en özel günü olan Dünya Kadınlar Günü düşer. Hangi yaştan olursa olsun kadınlar dünyamızın en büyük hazineleri.  

İşte, Sansiro olarak bizler evinde, işinde, okulunda fark etmeksizin emek veren tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimizi kutluyoruz.

Güzel haberi de verelim: Tüm dünya kadınlarına armağan edilen bugünde kadın arkadaşlarınıza, annelerinize veya kız kardeşlerinize bir hediye fikri arayışı içindeyseniz tam olarak doğru yerdesiniz!

Sizler için hazırladığımız 4 maddelik listede her yaşa uygun olmasının yanında, her cebe uygun kaliteli ve cazip ürünler listemize buyurun:

  1. Ivy Kadın Parfüm

Tam da bugüne uygun olarak IVY; korkusuz, kendinden emin ve güçlü ruha sahip kadınlara davet niteliğinde. Yalnızca yakınlarınıza değil, aynı zamanda Ivy ile bu Kadınlar Günü’nde kendinizi de ödüllendirebilirsiniz.

İçinde taşıdığı mignonette, mandalina ve adaçayı üst notalarıyla dinamizmi arttıran Ivy, güçlü ruhunu kokusuna taşımak isteyen kadınların bir numaralı tercihi.

 

  1. Beauty Romance

 

Her ne kadar parfüm, Kadınlar Günü için hediye fikirlerinde baş sırayı çekse de farklılık yaratmak isteyenler için Sansiro’nun body mistleri de oldukça ideal bir seçim.

Body mist ürünlerinden Beauty Romance ise tercih edilecekler arasında baş sırada yer alıyor. İçinde taşıdığı kehribar, kiraz, vanilya ve mist aromalarıyla Kadınlar Günü’nde sevdiğine ya da yakınına huzuru ve mutluluğu hediye edebilirsin.  

 

  1. Pure Selection Hand & Body Cream

 

Kadınlar Günü için hediye fikirleri sunduğumuz listede sırada el ve vücut kremi koleksiyonumuzdan Pure Selection yer alıyor. Hepimizin kabul edeceği gibi Mart oldukça keskin ve kuru geçen aylardan. Bu nedenle sevdiklerimize krem hediye etmek oldukça akılcı bir seçim görünüyor.  

Erik, frezya ve sarı papatyanın büyüleyici doğasının harmanlandığı Pure Selection ile sevdiklerine ince düşüncenin sıcaklığını sunmaya ne dersin?

 

  1. Bambu Çubuklu Oda Kokusu

 

Listemizin son sırasında ise yine karşı tarafa ince düşünceliliğinizi gösterecek bambu çubuklu oda kokuları yer alıyor. İş ya da ev ortamı fark etmeksizin ideal bir hediye fikri olan oda kokularıyla da sevdiğini mutlu edebilirsin. Örneğin, Sansiro’nun çok çeşitli oda kokularından tercihini Freesia’dan yana kullanıp ister taze çiçek kokularını sevdiğine armağan et, istersen de seçimi Forest’tan yana kullanıp ormanın huzur verici kokularıyla sevdiklerinin rahatlamasını sağla.  

    

Sansiro Perfume sağlanan hizmetlerin iyileştirilmesi ve web sitesinde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanır.
close