Parfüm Kalıcı Olması İçin Nerelere Sıkılmalı? - Sansiro Perfume - Mükemmel Kokunuzu Keşfedin
TR
Kokunla Dokun
Blog
Parfüm Kalıcı Olması İçin Nerelere Sıkılmalı?
24.06.2022 / 10:35

Parfüm, günümüzde tarzı ve karakteri belirleyen aksesuarlardan biri olarak yer alır. Bir kişinin parfümü, kişinin tarz anlayışı ve karakterini yansıtır. Bu nedenle günümüzde kozmetik ve parfümeri sektöründe önemli bir yere sahiptir. İnsanlar bir parfüm alırken birçok şeye dikkat eder. Bunlardan en önemlisi, parfümün ne kadar kalıcı olduğudur. Gün boyu üzerinizde taşıdığınız bir koku, sizin imzanız niteliği taşır. Parfümler her ne kadar kalıcı olsa da parfümleri vücut ve kıyafetlerde doğru yerlere sıkmak kalıcılıklarını artırabilir.

Parfüm vücutta nereye sıkılmalı?

Parfümler, gün boyu vücutta taşınmak istenen ürünler arasında yer alır. Bir parfümün ne kadar kalıcı olduğu notalarına bakılarak anlaşılabilir. Yine de, parfümünüzü ya da vücut spreyinizi gün boyu üzerinizde taşımak için dikkat etmeniz gereken noktalar bulunur. Bunlardan ilki, parfümün vücutta nereye sıkıldığıdır. Parfümleri vücutta damar bölgelerine sıkmak kalıcılık miktarlarını artırabilir. Çünkü damarlardaki kan akışı parfümün kokusunu daima canlı tutar. Bu nedenle boyun bölgesi, bilek ve dirsek içleri parfüm sıkarken en çok tercih edilen bölgelerden biridir. Aynı şekilde kulak arkası ve ense bölgesi de kapalı olduğundan kokuyu uzun süre vücutta tutar. Parfümün kalıcılığını artırmak için uzmanlar tarafından önerilen bir diğer yöntem ise parfümü vücuda sıkmadan o bölgeye vazelin uygulamaktır. Bu sayede krem kokuyu içine hapseder ve vücudunuzla bütünleşerek kalıcılığını artırır.

Parfümü kıyafette nereye sıkmak gerekir?

Bazı insanlar parfümlerini vücuduna değil kıyafetlerine uygulamayı tercih eder. Hassas cildi olanlar ya da kıyafetlerinin de gün boyu kendi imza kokuları gibi kokmasını isteyenler, parfümlerini kıyafetlerinin üstüne sıkmayı tercih eder. Bu noktada da parfümünüzü yaka veya boyun bölgenize sıkmanız önerilir. Bu sayede insanlarla selamlaşırken kokunuza hayran bırakabilirsiniz. Aynı şekilde kıyafetin dirsek veya göğüs bölgesine de parfümü sıkarak kalıcılığını artırabilirsiniz. Parfümünüzün üzerinizde yalnızca birkaç saatliğine değil de gün boyu kalmasını isterseniz ceket veya kabanınızın astar bölgesine de uygulayabilirsiniz. Bu sayede günlük hayatta kokunuzu rahatsız etmeden kullanabilirsiniz.

Kalıcı ve eşsiz kokularıyla ünlü parfüm markalarından biri olan Sansiro, imza kokunuzu keşfetmenize ve gün boyu üzerinizde taşımanıza olanak sağlar. Siz de hemen e-sansiro.com adresine giderek tarzınıza en uygun kokuyu bulabilir, online siparişinizi oluşturabilirsiniz.

Sansiro Perfume sağlanan hizmetlerin iyileştirilmesi ve web sitesinde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanır.
close